Nuole mun pillua bb naiset alasti

mutta vastasin että itse asiassa kyllä kiinnostaisi. Olimme Maken kanssa kauan sitten kyläilemässä erän tuttava pariskunnan luona. Tosin kaksi viimeistä kertaa on mennyt niin että olemme kaikki olleet keskenämme. Se tuntuu niin erilaiselta ja jotenkin nainen vain tietä paremmin mistä toinen nainen pitä. Kevyt kosketus huulilla märkän pilluuni tuntui hyvältä. Hän pyöritteli nänniä huulten välissä niin että tunsin sen aina varpaisiin saakka. nuole mun pillua bb naiset alasti Sitten hän ohjasi sormen mun suuhun. Mutta ei se ainoaksi kerraksi jänyt, meillä oli tuon jälkeen vielä paljon yhteistä kivaa kaikkien kesken mutta ne ovatkin sitten omia tarinoitaan. Myös tämä pillu oli aivan märkä. Saija huomasi että asia kiinnosti mua tosi paljon. Saija nousi ja avasin Saunan oven. Aluksi homma kuulemma lähti siitä että Saijan mies halusi harrastaa seksiä kahden naisen kanssa. En ole niin kauhean pitkän siitä haaveillut mutta jostain vain tuli sellainen tunne että miksei kokeilisi ja en ole yhtän katunut. Sitten hän otti mun kädestä kiinni ja ohjasi sen hänen vasemmalle rinnalleen. Välillä otin sormen ulos ja painoin takaisin. Otin sen sexi kauppa seksiseuraa seinäjoelta suuhun ja tein kuten Saijakin oli tehnyt. Saija rinnat olivatkin todella kauniit. Kun hän palasi niin hän ohjasi suuni toisen rinnan nännin kohdalle. Pistin silmät kiinni ja yritin vain tuntea hänen kosketuksensa. Saija meni hiukan kauemmas niin että sai levitettyä jalkansa levälle. Saija vastasi että pian.

Ilmaisia: Nuole mun pillua bb naiset alasti

Ja itse asiassa se on ollut varsin hauskaa. Kiinnostaisiko kokeilla kysyi Saija. Samalla käsi oli hakeutunut jalkojeni väliin. Voi miten se tuntui hyvältä.

Nainen: Nuole mun pillua bb naiset alasti

Saija kertoi että heidän pitkä parisuhde on tullut vaiheeseen jossa haetaan aktiivisesti kaikenlaista uutta. Saija vaikersi ja komensi: lisä, nuole! Suukkojen välillä Saija otti nännini huulten väliin. Oletko aina halunnut, halunnut sekstailla myös naisen kanssa vai oliko sekin Jarin idea. Saija siirtyi alemmas ja levitti jalkani. Klitoriksesta hän laskeutui alemmaksi niin että sai vedettyä kielellä pitkiä vetoja pitkin pillua. Seuraavaksi Saija otti kädestäni kiinni ja vei sen jalkojensa väliin. Olimme saunan lauteilla joten riisumista ei tarvinnut tehdä. Saija asettui jalkojeni väliin. Samassa kuului saunan ovelta koputus ja Jarin äni: Formulat loppui, koska te oikein tulette sieltä. Sinä iltana katsoimme tv:stä formula kisoja. Ne olivat melko suuret ja kiinteät, sellaiset miesmagneetit. Työnsin kieleni niin ulos kun sain ja pitkin vedoin nuolin koko pillun matkalta. Hiukan yllätyin kun Saija kertoi että viime aikoina he ovat paras seksikauppa alastob suomi harrastaneet seksiä kolmen koplalla ja että se kolmas henkilö on nainen. Levitin jalkojani lisä niin että varmasti Saijalla oli hyvä tila nuolla pilluani. Kysyin Saijalta: teit jotain juttuja myös tuon naisen kanssa? Innostuneena kuuntelin Saijan tarinaa sillä itsekkin olin ajatellut viime aikoina kaikenlaista uutta hauskaa. Käsillä hiukan levittäen Saija asetti kielenpänsä aivan klitoriksen kohdalle. Oooh, vai et ole koskaan nuollut naisen pillua. Käden etusormi painautui klitorista kohti.

0 kommenttia “Nuole mun pillua bb naiset alasti

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on valittu *